Pronájem nadstandardního cihlového bytu o dispozici 4+kk na ulici Rokycanova v Olomouci

Pronájem nadstandardního cihlového bytu o dispozici 4+kk na ulici Rokycanova v Olomouci

Prodáno / pronajmuto
4+kk
141 m2

Pronájem nadstandardního cihlového bytu o dispozici 4+kk v bytovém domě na ulici Rokycanova v Olomouci. Byt má výměru cca 111 m2 + 30 m2 terasy (2x15 m2) a nachází se ve 2. patře zánovního cihlového domu s výtahem. Dominantou celého bytu je obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem. Kompletně vybavená kuchyňská linka nabízí dostatečně velkou myčku pro celou rodinu, indukční desku, mikrovlnku a vestavnou troubu. Pokoj dále disponuje klimatizací, televizní stěnou s policí, vstupem na první terasu a vstupem do první ložnice. Velkou výhodou druhé ložnice je vlastní koupelna se sprchovým koutem a vstup na terasu s finskou saunou. Třetí ložnice taktéž disponuje vstupem na terasu, která je zmiňovanou saunou šikovně rozdělena. Druhá koupelna nabízí prostornou vanu, dvojité umyvadlo, toaletu a dostatek prostoru na pračku a sušičku. Budoucího nájemce jistě potěší také druhá samostatná toaleta. V koupelně je podlahové vytápění, zbytek bytu je vytápěn dálkovými radiátory. V celém bytě je vybavena kvalitní sanita - baterie kludi a grohe, toalety Kolo (geberit), bidetové sprchy na obou toaletách. Vaření je za pomocí elektřiny, plyn zde není. K bytu dále náleží komora na patře a dvě vnitřní parkovací stání v suterénu domu. Klidné prostředí, avšak s veškerou občanskou dostupností. Zastávka tramvaje prakticky za domem. Centrum města a Šantovka cca 5 minut pěší chůzí. Volné od 1.2.2023. Nájem: 24.000,-Kč/měsíc + 1.500,- Kč/měs. za každé parkovací stání + záloha za služby 4.900,-Kč/měs., elektřina přepisem na nájemce (cca 2.700,- Kč). Kauce ve výši dvou nájmů, provize RK činí jeden nájem + DPH. Srdečně Vás zveme na prohlídku.

Tomáš Musil
Tomáš Musil
realitní poradce / vedení společnosti

Prostor k relaxaci

Dostatek místa pro relaxaci zajišťují dvě prostorné terasy, každá s rozlohou 15 m2. Jedna z nich je šikovně rozedělena na dvě části. Nadstandardní výbavou je finská sauna.

Bezproblémové parkování

Aby budoucí nájemce nemusel řešit, kde bezproblémově kdykoliv zaparkuje, jsou k dispozici dvě parkovací stání v suterénu domu.

Město
Olomouc
Ulice
Rokycanova
Plocha
111 m2
Obytná plocha
141 m2
Velikost
4+kk
Vlastnictví
Osobní
Podlaží
1. patro
Konstrukce budovy
Cihlová
Třída náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Zadejte alespoň tři znaky