Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Musil reality
IČO: 67736637 se sídlem: Voskovcova 8, 77900 Olomouc
tel.: 606686066 e-mail:info@musilreality.cz , www.musilreality.cz

(dále také „My“), jako správce osobních údajů, Vás jako uživatele webových stránek www.musilreality.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

Souhlas se zpracováním osobních údajů podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, dále jen „GDPR“ uděluji, tímto společnosti Musil reality, souhlas se zpracováním mých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek: Osobní údaje, které budou zpracovány

Dále v textu se dozvíte zejména:

  • Jaké Vaše osobní údaje budeme zpracovávat;
  • Za jakými účely a jakým způsobem budeme Vaše osobní údaje zpracovávat;
  • Komu mohou být Vaše osobní údaje předány;
  • Po jakou dobu budeme Vaše osobní údaje zpracovávat a
  • Jaká máte ve vztahu k ochraně Vašich osobních údajů práva.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@musilreality.cz .

Rozsah zpracování osobních údajů

Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo Vaší společnosti. Těmito údaji mohou být zejména:

a) Vaše jméno a příjmení,
b) obchodní firma,
c) adresa nebo sídlo společnosti,
d) datum narození,
e) identifikační číslo a daňové identifikační číslo,
f) telefonní číslo nebo
g) e-mailová adresa

Na našich webových stránkách www.musilreality.cz Vás nesledujeme, takže se k nám dostanou jenom ty Vaše osobní údaje, které nám výslovně sdělíte.

Účel zpracování

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění smlouvy, tj. zprostředkování koupě či prodeje nemovitosti. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, tj. abychom Vás informovali o událostech, publikacích nebo službách, které poskytujeme a které by Vás, podle našeho názoru, mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Vedle toho zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@musilreality.cz nebo jinou adresu, ze které jste od nás obdržel obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje budeme jako správce zpracovávat My. Vaše osobní údaje můžeme za výše uvedenými účely předat našim subdodavatelům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

  • externí účetní,
  • spolupracujícím realitním makléřům;
  • externí advokátní kanceláři;
  • zpracovatelům, kteří poskytují Zprostředkovateli serverové, webové, cloudové nebo IT služby, či kteří jsou jeho obchodními partnery;

Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k námi prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

a) právo na přístup k osobním údajům;
b) právo na opravu;
c) právo na výmaz („právo být zapomenut“);
d) právo na omezení zpracování údajů;
e) právo vznést námitku proti zpracování; a
f) právo podat stížnost na zpracování osobních údajů.

Vaše práva jsou níže vysvětlena, abyste si dokázal/a udělat jasnější představu o jejich obsahu.

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese info@musilreality.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů www.uoou.cz .

Právo na přístup znamená, že si kdykoliv můžete požádat o naše potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho je budeme zpracovávat, zda máte právo na opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud jsme osobní údaje získali a zda dochází k na základě zpracování Vašich osobních údajů k automatickému rozhodování, včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může Zprostředkovatel požadovat přiměřenou úhradu administrativních nákladů.

Právo na opravu znamená, že nás kdykoliv můžete požádat o opravu či doplnění Vašich osobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.

Právo na výmaz znamená, že musíme vymazat Vaše osobní údaje pokud (i) již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (ii) zpracování je protiprávní, (iii) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování, nebo (iv) nám to ukládá zákonná povinnost.

Právo na omezení zpracování znamená, že dokud nevyřešíme jakékoliv sporné otázky ohledně zpracování Vašich osobních údajů, musíme omezit zpracování Vašich osobních údajů tak, že tyto můžeme mít pouze uloženy a případně je můžeme použít z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků.

Právo vznést námitku znamená, že můžete vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, které zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo z důvodu oprávněného zájmu. Pokud vznesete námitku proti zpracování pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25.5.2018

Město / Obec
Druh nemovitosti
  • Zprostředkováváme prodej jedinečného historického domu v Olomouci

    04.09.2020

    Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej krásného objektu v historickém centru města Olomouce. Ideální jako investiční nemovitost. Navštivte s námi objekt s vysokou historickou hodnotou.

  • Jak se projeví zrušená daň z nabytí nemovitosti?

    22.07.2020

    V červenci roku 2020 vláda schválila návrh na zrušení daně z nabytí nemovitosti. Jak se zachovat v případě, že jsem daň již zaplatil a jakou úlohu hrají časové testy? V čem spatřujeme hlavní přínos a je opravdu vhodná doba na nákup nemovitosti? Odpoví Tomáš Musil.

  • Profesionální home staging nemovitosti

    04.06.2020

    Profesionální home staging jako nedílná součást efektivní prezentace nemovitosti, díky kterému zvedneme její hodnotu dokonce o několik procent. Co home staging obnáší a jaké jsou jeho reálné výsledky pro klienty Musil Reality? Na to se podíváme v následujícím článku.

  • Prodej domu bez realitky nemusí znamenat více peněz, ale více starostí

    06.05.2020

    U prodeje domu takzvaně „bez realitky“ se může na první pohled zdát, že ušetříte provizi, kterou po vás realitní kancelář požaduje. Celý proces je ale mnohem komplikovanější. Tak si ho pojďme detailně rozebrat. Ať se v případě prodeje vašeho domu, bytu nebo jiné nemovitosti rozhodnete správně.

  • Co byste měli vědět o přiznání k dani z nabytí nemovitých věcí?

    23.04.2020

    Daň z nabytí nemovitých věcí je typ daně, kterou je nutné v České republice uhradit po nabytí, chcete-li po koupi bytu, domu, pozemku, chaty apod. Vyjma nemovitostí, které mají z úhrady této daně výjimku. Existence této daně je více než spornou otázkou a je předmětem mnoha diskuzí. Logicky, protože za své, již jednou zdaněné peníze, kupujete nemovitost, a musíte za to znovu platit další daň.

  • Proč se pronájem bytu bez realitky nevyplatí?

    08.04.2020

    Služby, kde je vyžadována odbornost, se na každý pád vyplatí svěřit specialistům. A reality jsou právě takovou činností, kterou by měli vykonávat jen a pouze odborníci. Pronájem bytu bez realitky je toho výborným příkladem.

  • Vliv epidemie coronaviru na ceny nemovitostí v Olomouckém kraji

    02.04.2020

    To, že je současná situace kolem epidemie coronaviru počátkem ekonomické krize, dnes tuší téměř každý. Jak velký bude dopad mimořádných hygienických opatření na celosvětovou ekonomiku není ale zatím zcela jasné. S jistotou můžeme říci, že následky současné situace budou značné a další ekonomická krize je takzvaně za dveřmi. Jak se projeví pandemie coronaviru a jak následné ekonomické krize ovlivní vývoj ceny nemovitostí v Olomouckém kraji? To je v poslední době asi nejčastější dotaz našich klientů, na který se vám nyní snažím stručně odpovědět.

  • Video prezentace nemovitosti

    12.03.2020

    Video prezentace nemovitosti jako rozdílový prvek úspěšného prodeje nebo pronájmu

  • Realitní kancelář

    11.03.2020

    Prodej, koupě, nebo pronájem nemovitosti je zásadní životní rozhodnutí. Jak poznám dobrou realitní kancelář? Mrkněte na nový článek od Musil Reality.

  • Ceny nemovitostí rostou

    11.03.2020

    Víte, proč ceny nemovitostí neustále rostou? A co na to hypotéky? Na rostoucí trend se podíváme v článku s majitelem Musil Reality, Tomášem Musilem.

Je vyžadován e-mail

Spinner

Pro zpřístupnění této stránky prosím zadejte svůj e-mail.